Routebeschrijving Café De Kroon

Met het openbaar vervoer
Vanaf CS Amsterdam kom je met de tram – lijn 4, 9, en 20 – op het Rembrandtplein.

Vanuit Utrecht (A2)
Volg de A2 richting Amsterdam. Neem niet de A10 (rondweg richting Den Haag / Zaandam). Aangekomen in Amsterdam over de Utrechtsebrug rechtdoor de stad inrijden. Neem geen enkele afslag, maar blijf rechtdoor rijden. Uiteindelijk rijd je dan vanzelf het Rembrandtplein op. Sla rechts af, rijd brug over en parkeer (indien mogelijk) je auto in de Stopera (P-bord op kaartje).

Vanuit de rondweg Amsterdam (A10)
Neem afslag Duivendrecht – Centrum (S112) en volg centrum. Bij de naderende rotonde rechtsaf slaan en daarna rechtdoor blijven rijden tot de volgende rotonde. Deze driekwart (linksaf) nemen. Dan rijd je direkt de parkeergarage Stopera in op het Waterlooplein (P-bord op kaartje).

Routebeschrijving parkeergarage The Bank, Amstelstraat 7:

Vanuit Utrecht:

Volg de A2, neem de afslag s110 (dit eigenlijk gewoon rechtdoor), ga rechts bij de President Kennedylaan, ga alsmaar rechtdoor tot aan de T-splitsing en sla linksaf de Stadshouderskade op, sla na 200m rechtsaf het Westeinde op (bij de Nederlandsche Bank, door de Utrechtsestraat rijdt u zo naar het Rembrandtplein, sla helemaal aan het einde rechtsaf voor de ingang naar de parkeergarage The Bank. Als u de parkeergarage uit komt bevindt Café de Kroon zich aan de rechterkant van het plein.

Vanuit richting Den Haag/ Rotterdam:

Vanaf de A4  neemt u de afslag s110 op de A10. Ga rechts bij de President Kennedylaan, ga alsmaar rechtdoor tot aan de T-splitsing en sla linksaf de Stadshouderskade op, sla na 200m rechtsaf het Westeinde op (bij de Nederlandsche Bank, door de Utrechtsestraat rijdt u zo naar het Rembrandtplein, sla helemaal aan het einde rechtsaf voor de ingang naar de parkeergarage The Bank. Als u de parkeergarage uit komt bevindt Café de Kroon zich aan de rechterkant van het plein.

Vanuit de richting Zaandam:

Volg A7 en A8 naar Amsterdam. Vanaf de A8 houdt u links aan richting afslag s116. Neem de s116 en sla rechts af (volg borden Nieuwendam), ga alsmaar rechtdoor ( dus de IJ-tunnel door en de grote rotonde bij het Mr. Visserplein recht oversteken). Meteen na de Blauwbrug gaat u linksaf en meteen daarna rechtsaf de Herengracht op, dan de eerste rechts de Utrechtsestraat, rijd rechtdoor het Rembrandtplein op, voor de ingang van parkeergarage The Bank slaat u aan het einde rechtsaf. Als u de parkeergarage uit komt bevindt Café de Kroon zich aan de rechterkant van het plein.